Рецепт ароматної кокосової панакоти з рожевою водою

1 жовтня 2020, 19:02
Незвичайний варіант популярного десерту

Панакота з трояндою

Десерт панакота на кокосовому молоці – популярна страва у незвичайній варіації. Завдяки кокосовому молоку і рожевій воді панакота має приголомшливі смак і аромат, а жирні вершки додають десерту ніжну кремову консистенцію. Прекрасний варіант для любителів поекспериментувати з класичними рецептами!

Панакота з кокосовим молоком і рожевою водою

Реклама

Панакота з трояндою

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

Реклама
  • 188 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 склянка кокосового молока
  • 2 ст.л. жирних вершків
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. рожевої води
  • 5 г желатину

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. У сотейнику з'єднати кокосове молоко, вершки, цукор і желатин.
  2. Нагрівати, помішуючи, до повного розчинення желатину.
  3. У неглибокій мисці з'єднати желатинову суміш із рожевою водою і 1-2 краплями харчового барвника. Перемішати.
  4. Остудити, розлити по формах і поставити в холодильник на 2-3 години.

Як декорувати десерт

Прикрасити рожевими пелюстками.

Дивіться відео, як приготувати італійський сирний десерт:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати панакоту з двома видами фруктового желе, а також ділилися рецептом лавандової панакоти.