Рецепт ароматного гарбузового супу з корицею, медом і кокосом

4 вересня 2020, 20:53
Цей оригінальний суп з гарбуза приємно здивує вас своїм смаком

Гарбузовий суп з кокосовим молоком

Ми звикли, що гарбузовий суп – це основна страва. Але його можна перетворити на десерт, якщо приготувати з додаванням кокосового молока, кориці, меду і смаженої кокосової стружки. Така страва наповнить ваш дім приголомшливими ароматами осені.

Гарбузово-кокосовий суп

Реклама

Гарбузовий суп з кокосовим молоком

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 225 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 середній гарбуз
  • 2 склянки води
  • 1/2 склянки кокосового молока
  • 1 ст.л. меду
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ст.л. кориці
  • 1/2 склянки обсмаженої кокосової стружки

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати кубиками.
  2. Обсмажити на оливковій олії кілька хвилин, додати воду і тушкувати близько 15 хвилин на середньому вогні.
  3. Готовий м'який гарбуз і рідину збити за допомогою блендера.
  4. Додати мед, корицю і кокосове молоко і ретельно перемішати.
  5. Додати кокосову стружку, перемішати і ще раз нагріти, не доводячи до кипіння. Посолити за смаком.

Як подавати суп

Подавайте, прикрасивши додатковою порцією кокосової стружки або грінками.

Дивіться відео, як спекти солодкий гарбузовий хліб:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати гарбузовий мармелад, а також писали, як зробити крем-суп з кабачків.