Запечена картопля шматочками
Картопля в фользі в духовці – це швидко, просто і дуже смачно. Її можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса, птиці і рибу.
Читайте також:
Якщо ви хочете, щоб картопля підрум'яниться, в кінці приготування розкрийте фольгу і запікайте ще 5-10 хвилин.
Картопля в духовці у фользі
Запечена картопля шматочками
Час приготування:
- 30-40 хвилин
Калорійність:
- 93 ккал на 100 г
Складові:
- 3-4 картоплини
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1/4 ч. л. солі
- Щіпка сухого розмарину
- Щіпка рожевого перцю
Спосіб приготування:
- Картоплю очистити і нарізати великими шматочками.
- Приправити щіпкою сухого розмарину і сіллю. Додати рослинну олію і перемішати.
- Викласти картоплю на фольгу.
- Загорнути краї фольги до центру і згорнути.
- Викласти в форму і запікати в духовці при 200 ° С 20-30 хвилин або поки картопля не почне легко протикати виделкою.
- Вийняти з духовки, розгорнути і трохи остудити.
Як подавати картоплю
Приправити меленим рожевим перцем і подавати до столу разом зі сметаною, кетчупом або гірчичним соусом.
Дивіться відео, як правильно вибрати картоплю:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити запіканку з картоплею і грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом картопляних крокетов з начинкою.