Як зробити гострий соус до шашлику: рецепт від Лілії Ребрик

3 липня 2020, 17:21
Рецепт східного соусу до м'яса з кінзою, імбиром і чилі

Ведуча Лілія Ребрик

Вдалий соус – половина успіху шашлику. Лілія Ребрик, актриса і ведуча шоу "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", у своєму Instagram поділилася рецептом незвичайного соусу до шашлику, який готує її чоловік. Лілія запевняє: навіть якщо ви не любите кінзу, він обов'язково вам сподобається.

Соус до шашлику з гострим перцем і кінзою

Реклама
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Час приготування:

  • 5 хвилин

Складові:

  • 100 г кінзи
  • 10 г перцю чилі
  • 1 зубчик часнику
  • 1 червона цибуля
  • 10 г кореня імбиру
  • 40 мл оливкової олії
  • Сік одного лайма
  • 100 г помідорів чері
  • 1-2 щіпки солі

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Кінзу дрібно наріжте, корінь імбиру натріть на тертці.
  2. Всі інгредієнти, крім помідорів і солі, перебийте блендером.
  3. В кінці додайте дрібно нарізані томати чері і 1-2 щіпки солі.

На замітку

Цей соус добре підходить не тільки до шашлику, а й до будь-якого м'яса, особливо – до яловичини.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати оригінальні соуси до м'яса:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами незвичайних страв з кінзи від Ектора Хіменес-Браво. Сегодня.Lifestyle також писали, як зробити шашлик з яловичини по-бразильськи .