Як приготувати кабачкові оладки із зеленню і сиром

14 серпня 2020, 15:27
Прості оладки з кабачків можна подати на сніданок

Щоб приготувати по-справжньому смачні кабачкові оладки, вам знадобляться молоді овочі з тонкою шкіркою. Для більш яскравого смаку ми радимо додати в тісто тертий сир, сушений часник і рубану зелень.

Кабачкові оладки з сиром

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 178 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 невеликих молодих кабачка
  • Сіль – за смаком
  • 3 невеликих яйця
  • Сухий гранульований часник – за смаком
  • Суміш мелених перців – за смаком
  • Жменя рубаної петрушки
  • 3 ст.л. борошна з гіркою
  • 100 г дрібно натертого сиру (твердого або моцарели)
  • Рослинна олія – для обсмажування

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Кабачки помити і натерти на крупній тертці. Посолити, перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Ретельно віджати весь сік.
  2. Додати до кабачків яйця, часник, борошно і дрібно натертий сир. Добре перемішати.
  3. Розігріти сковороду з рослинною олією.
  4. Викладаючи тісто ложкою, посмажити кабачкові оладки на середньому вогні під кришкою до золотистої скоринки.

Як подавати кабачкові оладки

Подавати оладки гарячими разом зі сметаною або натуральним йогуртом.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані цукіні на грилі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити кабачкові палички в хрусткій паніровці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами салатів на зиму з кабачків.