Хрусткі зовні і ніжні всередині, ці кабачкові палички в сирній паніровці – справжні рекордсмени зі зникнення зі столу! Проста і швидка закуска сподобається як дітям, так і дорослим. Рекомендується подавати зі сметанним, вершковим або томатним соусом.
Хрусткі палички з кабачків
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 196 ккал
Складові:
- 2 молодих кабачка середнього розміру
- 1 яйце
- 1 скл. панірувальних сухарів
- 1/2 скл. натертого твердого сиру (наприклад, пармезану)
- Часниковий порошок (за бажанням)
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Нагріти духовку до 200 °С.
- Кабачки добре промити і нарізати довгими паличками.
- У маленькій мисці змішати яйце, сіль і перець.
- В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, сир, часниковий порошок і трохи солі.
- Занурити кабачкові палички спочатку в яйце, потім в панірувальну суміш і викладати на застелене пергаментом деко.
- Випікати 25-35 хвилин до рум'яного золотистого кольору.
Як подавати страву
Подавати кабачкові палички разом з улюбленими соусами або домашнім йогуртовим діпом.
Дивіться відео, як приготувати сирні нагетси:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити корисні кабачкові оладки в духовці.