Головна Сьогодні

Ідея для пікніка: фарширований багет в італійському стилі

Смачна і оригінальна страва для посиденьок на природі

Багет з начинкою – відмінна ідея для літнього пікніка. Він просто готується і виходить дуже смачним. Крім цього, його легко і зручно перевозити. Оскільки для страви використовується тільки скоринка багета, м'якуш можна пустити на сухарики або паніровку.

Фарширований багет з перцем, сиром і оливками

Багет з начинкою
Багет з начинкою
Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 239 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 багет завдовжки 18 см і діаметром близько 7 см
  • 115 г вершкового сиру кімнатної температури
  • 1/2 чашки червоного перцю, нарізаного дрібними кубиками
  • 1 1/2 столові ложки маринованих оливок каламата, дрібно нарізаних
  • 2 столові ложки свіжої петрушки, нарізаної
  • 1 чайна ложка сушеного листя чебрецю
  • 1/2 чашки суміші моцарели, проволоне і пармезану, подрібнених

Спосіб приготування:

  1. Відріжте кінчики багета і акуратно дістаньте м'якоть, залишаючи скоринку завтовшки близько 1 см.
  2. У маленькій мисці з'єднайте вершковий сир, перець, маслини, петрушку і чебрець.
  3. Додайте суміш італійських сирів, ще раз перемішайте.
  4. За допомогою ложки щільно наповніть багет начинкою.
  5. Перед подачею розріжте його на порційні шматочки за допомогою хлібного ножа.

Корисна порада

Замість маринованого перцю ви можете використовувати в'ялені в олії помідори.

Дивіться відео, як зробити фарширований багет по-французьки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити бутерброди для вилазки на природу.Крім цього, ми розповідали, як приготувати закуски для пікніка.

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти для пікніків

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти