Іноді буває потрібно приготувати що-небудь дуже швидко. Цей рецепт плову саме для таких випадків, потрібно тільки рис відварити заздалегідь.
Дивіться відео, як приготувати плов з гречки:
Плов з куркою, яблуками і сухофруктами
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 146 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Варений довгозернистий рис – 2-3 склянки
- Терта морква – 1 шт.
- Нарізана цибулю – 1 шт.
- Ізюм – жменя
- Курага – жменя
- Яблуко, нарізане кубиками – 1 шт.
- Куряче філе, нарізане – 1-2 шт.
- Спеції
- Рослинна олія
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- На рослинній олії обсмажити цибулю з морквою і часником.
- Додати шматочки курячого філе. Коли м'ясо злегка обсмажиться, додати родзинки, курагу і шматочки яблука.
- Приправити, додати рис, залити водою і тушкувати на повільному вогні до готовності.
- Подавати плов гарячим, за бажанням посипавши зеленню.
Корисна порада
Якщо ви візьмете філе курячих стегон або гомілок, плов вийде смачніше.
Нагадаємо, раніше "Сьогодні" писали, як приготувати пісний плов з булгура . Ми також ділилися рецептом дієтичного плову з куркою .