Головна Сьогодні

Як зробити триколірний террін з курячого філе

Рецепт ніжної запіканки з курки з овочами

Фото: Pinterest

Фанцузький террін отримав свою назву завдяки однойменній прямокутній жароміцній формі з кришкою. Ця страва завжди виглядає дуже ефектно, хоча готується досить просто. Терріни бувають м'ясні, рибні, овочеві та десертні.

Дивіться відео, як приготувати курячі маффіни з кукурудзою і горошком:

Ми поділимося рецептом триколірного курячого терріна в духовці зі шпинатом, морквою і вершками.

Террін з курки з морквою і шпинатом

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 141 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 пучок свіжого шпинату
  • 3 ст.л. вершків
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити, нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Шпинат промити, обсушити і порубати.
  2. Куряче філе помити, пропустити через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею. Посолити, поперчити, влити вершки, перемішати і розділити фарш на три рівні частини.
  3. Помістити в блендер частину фаршу і моркву. Подрібнити, щоб маса стала однорідною. Так само вчинити з другою частиною фаршу і шпинатом.
  4. Прямокутну форму для кексу змастити олії. Викласти рівномірно шар фаршу з морквою. Потім викласти шар фаршу без добавок. Останнім шаром викласти фарш зі шпинатом. Поставити форму в розігріту до 180 °С духовку і запікати 30-40 хвилин при 190 °С.
  5. Потім вийняти форму з духовки, трохи остудити, і дістати террін.

Як подавати террін

Закуску можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді, з будь-якими соусами і гарнірами на ваш смак.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт з фаршем . "Сьогодні" також писали, як зробити курячі тефтелі з гарбузом і сиром .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти