Головна Сьогодні

Як зварити квасолевий суп за 15 хвилин

Рецепт швидкого супу з квасолі від шеф-кухаря Олександра Селезньова

Вершковий суп з квасолею
Вершковий суп з квасолею
Фото: Depositphotos

В холоду немає нічого кращого гарячого і ароматного супу. Перше блюдо з консервованої квасолі з вершками, овочами і сиром "Філадельфія" готується всього 15 хвилин, але при цьому здатне підкорити своїм ніжним смаком кожного.

Дивіться відео, як приготувати смачний гарбузовий суп:

Рецепт швидкого квасоляного супу

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 80 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 25 мл олії
  • 1 червона цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 морква
  • 1 картоплина
  • Банка консервованої білої квасолі
  • 150 мл густих вершків
  • 150 г сиру "Філадельфія"
  • Сіль, перець, лавровий лист, зелень

Спосіб приготування:

  1. Розігріти олію прямо в каструлі, додати дрібно нарізану цибулину, моркву і часник, обсмажити.
  2. Влити дві склянки окропу, додати дрібно нарізану картоплю, консервовану квасолю, приправити сіллю і перцем, додати лавровий лист і залишити на повільному вогні на 7 хвилин.
  3. У цей час змішати в мисці вершки і сир "Філадельфія", додати суміш у суп, розмішати, довести до кипіння, вимкнути і дати супу настоятися протягом 5 хвилин.

Як подавати квасолевий суп

При подачі додати дрібно нарізану зелень за смаком.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом горохового супу з беконом . "Сьогодні" також розповідали, як зварити суп з білих грибів з перловкою .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти