
В холоду немає нічого кращого гарячого і ароматного супу. Перше блюдо з консервованої квасолі з вершками, овочами і сиром "Філадельфія" готується всього 15 хвилин, але при цьому здатне підкорити своїм ніжним смаком кожного.
Дивіться відео, як приготувати смачний гарбузовий суп:


Рецепт швидкого квасоляного супу
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 80 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 25 мл олії
- 1 червона цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 морква
- 1 картоплина
- Банка консервованої білої квасолі
- 150 мл густих вершків
- 150 г сиру "Філадельфія"
- Сіль, перець, лавровий лист, зелень
Спосіб приготування:
- Розігріти олію прямо в каструлі, додати дрібно нарізану цибулину, моркву і часник, обсмажити.
- Влити дві склянки окропу, додати дрібно нарізану картоплю, консервовану квасолю, приправити сіллю і перцем, додати лавровий лист і залишити на повільному вогні на 7 хвилин.
- У цей час змішати в мисці вершки і сир "Філадельфія", додати суміш у суп, розмішати, довести до кипіння, вимкнути і дати супу настоятися протягом 5 хвилин.
Як подавати квасолевий суп
При подачі додати дрібно нарізану зелень за смаком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом горохового супу з беконом . "Сьогодні" також розповідали, як зварити суп з білих грибів з перловкою .