Як приготувати холодний зелений чай з лимоном

Цей прохолодний напій містить велику кількість корисних для здоров'я антиоксидантів.

Настій зеленого чаю повинен бути міцним, з урахуванням того що, змішавшись з льодом, він стане чайним напоєм середньої міцності. Коли ви приготуєте чай, перелийте його у високу склянку, заповнений більш ніж наполовину дрібним льодом. За бажанням можна додати кружечок апельсина або лимона і листок м'яти, а також шматочки інших фруктів, фруктові соки, ягоди, прянощі і навіть алкогольні напої.

Холодний зелений чай

Реклама

Складові:

  • 4 чашки води
  • 6 пакетиків зеленого чаю
  • мед
  • лимон
  • лід

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Налийте воду в сотейник і доведіть до кипіння. Відразу ж зніміть з вогню, додайте чайні пакетики і накрийте кришкою. Залиште на 3 хвилини.
  2. Видаліть пакетики, додайте мед за смаком і перемішайте.
  3. Перелийте чай в глечик і охолодіть. Подавайте разом з льодом і скибочками лимона.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептами морсів, компотів і лимонадів. Ми також писали, які напої втамовують спрагу в сильну спеку. Крім цього, ми писали, як приготувати освіжаючі домашні напої.

Дивіться відео, як приготувати італійський лікер лімончелло в домашніх умовах:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти