Закуска в італійському стилі: "гніздечка" з спагетті з мітболамі

11 січня 2018, 13:35
Перетворіть улюблену пасту в апетитну порційну закуску

Страву можна прикрасити листочками свіжого базиліку Фото: foodtolove.co.nz

"Гніздечка" з спагетті з фрикадельками
Складові:

  • 115 г спагетті
  • рослинна олія
  • 2 великих яєчних білка
  • 1/4 склянки дрібно натертого пармезану, плюс для подачі
  • 1/4 склянки подрібненої моцарели
  • 24 готових мітбола з яловичини
  • 1 стакан соусу марінара або іншого томатного соусу
  • сіль

Рецепт приготування:

Реклама

1. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці; злити воду і промити.

2. Нагріти духовку до 200 °С. Змастити маслом 24 формочки для міні-маффінів.

3. У середній мисці збити яєчні білки разом з 1/4 чайної ложки солі. Додати спагеті і добре перемішати. Потім додати пармезан і моцарелу.

Реклама

4. Помістити по 1 столовій ложці пасти з сиром в кожну формочку для маффіни. Притиснути макарони на дно і боків, щоб вийшли "гніздечка".

5. Випікати до золотистого кольору, від 12 до 15 хвилин. Перекласти на блюдо.

6. Прогріти фрикадельки разом з томатним соусом. Додати в кожне "гніздечко" по одній фрикадельці і посипати тертим пармезаном.

Реклама

Смачного!

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати гігантський мітбол зі спагеті.

Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з морепродуктами: