Весняний салат з редису з куркою, грінками і перепелиними яйцями

21 травня 2019, 20:20
Легкий і смачний салат

Салат з редису

Салат з редису – корисне сезонне блюдо, яке обов'язково варто включити до свого раціону навесні. Коренеплоди редису містять багато вітамінів, а також необхідні організму людини мінерали, природну клітковину і фітонциди.

Салат з курячого філе з редискою

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 5 редисок
  • 5 перепелиних яєць
  • 2 скибочки білого хліба
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. гірчиці в зернах
  • листя салату
  • сіль і мелений чорний перець
  • рослинна олія

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе нарізати на шматочки, посолити, поперчити й обсмажити в олії до готовності. Остудити. Для більш дієтичного варіанту салату відварити цілу курячу грудку, остудити й розрізати на шматочки.
  2. Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин. Остудити, почистити і розрізати навпіл.
  3. Редис нарізати кружечками.
  4. Щоб приготувати грінки, нарізати білий хліб кубиками і підсушити на сковороді без олії до утворення хрусткої скоринки.
  5. Порвати листя салату руками і викласти в миску. Додати редиску, яйця і курячу грудку.
  6. Змішати олію з гірчицею і заправити салат. Посолити і поперчити за смаком. Перед подачею додати до салату грінки.

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Ми також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: