Теплий салат з літніх овочів з фетою: рецепт приготування

10 серпня 2020, 17:44
Готуємо ситний салат з кабачків, перців, баклажанів і помідорів з сиром

Салат з літніх овочів

З літніх овочів можна зробити рагу, а можна приготувати смачний теплий салат з додаванням фети. Менше ніж за півгодини ви отримаєте ситну страву, ідеальну для здорової вечері.

Теплий салат з сиром

Реклама

Салат з літніх овочів

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 121 ккал на 100 г

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Кабачок – 100 г
  • Баклажан – 100 г
  • Перець болгарський – 100 г
  • Помідор – 100 г
  • Фета – 50 г
  • Оливкова олія – 50 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Овочі миємо, нарізаємо на кружечки і обсмажуємо з обох сторін, можна на сковороді гриль.
  2. Відразу ж, не даючи охолонути, нарізаємо невеликими брусочками і перемішуємо.
  3. Заправляємо оливковою олією і спеціями і викладаємо на тарілку.
  4. Зверху кладемо нарізаний кубиками сир, прикрашаємо зеленню і відразу ж подаємо.

Корисна порада

Замість фети можна взяти козячий сир або бринзу. Крім цього, готову страву можна посипати підсмаженим кедровими горішками.

Дивіться відео, як приготувати смачний вершковий салат:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з кабачків і помідорів з фетою. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати грецький салат зі смаженим сиром.