Рулетики з індички з базиліком, горіхами і сиром: рецепт дня

9 вересня 2019, 18:05
Готуємо апетитну закуску з філе індички

Рулети з індички з базиліком і сиром

Горішки, зелений базилік і сир надають м'ясним рулетам свіжий, пряний і незвичайний смак.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:

Реклама

Таким же чином можна приготувати рулетики з свинини або курки. А для додатковішої соковитості можна загорнути рулетики в тонкі смужки бекону.

Рулетики з індички з базиліком і сиром

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

  • Філе індички – 1 шт.
  • Зелений базилік – 1 пучок
  • Твердий сир – 150 г
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Сіль, перець – за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Філе індички помити, обсушити, нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см.
  2. Застелити дошку харчовою плівкою і відбити шматочки філе з двох сторін. Посипати сіллю і меленим чорним перцем.
  3. Листя базиліка помити і обсушити, твердий сир нарізати кубиками, горіхи підсмажити на сухій сковороді або в духовці.
  4. Подрібнити горіхи, базилік і сир в блендері.
  5. Викладати по 1-2 ч.л. сирно-базилікової маси на кожну відбивну і згортати м'ясо щільними рулетиками.
  6. Щільно загорнути всі отримані рулетики в фольгу, або помістити їх в рукав для запікання, перекласти на деко. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати рулети 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.

Як подавати м'ясні рулетики

Рулети з індички з начинкою можна подавати до столу як в гарячому вигляді, так і в охолодженому вигляді. Вони добре поєднуються з картопляним пюре, відварним рисом або запеченими овочами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з горіхами і рікотою.