Рецепт смаженого редису з часником і зеленню

29 квітня 2020, 15:12
Смажений редис можна подавати як закуску або гарнір

Редис з часником та зеленню

Ми звикли додавати свіжий редис в салати і окрошку, але, виявляється, цей весняний овоч можна смажити. У поєднанні з м'ясом, рибою або в як складний гарнір смажений редис просто чудовий.

Для додаткового аромату в сковороду можна додати невеликий шматочок вершкового масла.

Реклама

Смажений редис на сковороді

Редис з часником та зеленню

Час приготування:

Реклама
  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 125 ккал на порцію

Складові:

  • 1 пучок редиски (приблизно 6-7 штучок)
  • 1 зубчик часнику розчавленого
  • Сіль, перець
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • Кілька гілочок свіжого кропу

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Кріп помити і дрібно порубати.
  2. Редиску промити, почистити, розрізати на половинки або четвертинки, залежно від величини.
  3. Засипати невеликою кількістю солі. Дати постояти кілька хвилин, щоб прибрати гіркоту. Злити сік.
  4. Змішати редиску з перцем і часником.
  5. Розігріти оливкову олію в сковороді і додати редиску. Смажити приблизно 7-8 хвилин на середньо-високому вогні.

Як перевірити готовність редиски

Редис повинен добре проколюватися виделкою, але залишатися хрустким. У холодному вигляді він перестане хрустіти.

Дивіться відео, як приготувати салат з редиски і плавленого сиру:

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.