Редис з часником та зеленню
Ми звикли додавати свіжий редис в салати і окрошку, але, виявляється, цей весняний овоч можна смажити. У поєднанні з м'ясом, рибою або в як складний гарнір смажений редис просто чудовий.
Для додаткового аромату в сковороду можна додати невеликий шматочок вершкового масла.
Смажений редис на сковороді
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 125 ккал на порцію
Складові:
- 1 пучок редиски (приблизно 6-7 штучок)
- 1 зубчик часнику розчавленого
- Сіль, перець
- 2 ст. л. оливкового масла
- Кілька гілочок свіжого кропу
Спосіб приготування:
- Кріп помити і дрібно порубати.
- Редиску промити, почистити, розрізати на половинки або четвертинки, залежно від величини.
- Засипати невеликою кількістю солі. Дати постояти кілька хвилин, щоб прибрати гіркоту. Злити сік.
- Змішати редиску з перцем і часником.
- Розігріти оливкову олію в сковороді і додати редиску. Смажити приблизно 7-8 хвилин на середньо-високому вогні.
Як перевірити готовність редиски
Редис повинен добре проколюватися виделкою, але залишатися хрустким. У холодному вигляді він перестане хрустіти.
Дивіться відео, як приготувати салат з редиски і плавленого сиру:
Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.