Рецепт яєчного паштету з волоськими горіхами і цибулею

6 серпня 2020, 19:31
Якщо ви відварите яйця заздалегідь, то зможете приготувати паштет за лічені хвилини

Яєчний паштет

Ніжний яєчний паштет з волоськими горіхами і смаженою цибулею – проста в приготуванні і дуже смачна закуска. Його можна подавати разом з хлібом, а також використовувати для наповнення тарталеток або закусочних заварних тістечок. Такий паштет стане в нагоді в якості начинки для сендвічів і тонких млинців.

Яєчний паштет з горіхами і цибулею

Реклама

Яєчний паштет

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 168 ккал на 100 г

Складові:

  • 3 цибулини
  • 4 варених яйця
  • 100 г волоських горіхів
  • 5 зубчиків молодого часнику
  • 20 г вершкового масла
  • Дрібка солі
  • Петрушка

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Цибулю наріжте і обсмажте на олії.
  2. Змішайте нарізані яйця і смажену цибулю з волоськими горіхами і часником.
  3. Додайте м'яке вершкове масло, сіль і зелень.
  4. Перебийте все в блендері до отримання однорідної маси.

Як подавати паштет з яєць

Чудовим доповненням до паштету стануть тости, свіжий багет, солоні крекери або хлібці.

Дивіться відео, як вибрати яйця в магазині і на ринку:

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно варити яйця, а також ділилися лайфхаком, як швидко очистити яйця від шкаралупи.