Яєчний салат – одна з найпопулярніших страв в Америці. Його основні інгредієнти завжди такі: варені яйця, стеблова селера, цибуля (ріпчаста або зелена) і багато майонезу.
Для приготування салату важливо використовувати яйця хорошої якості. Але майте на увазі – чим вони свіжіші, тим важче очистити їх після варіння.
Яєчний салат для сендвічів
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 249 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 6 великих яєць
- 2 столові ложки грецького йогурту або майонезу
- 1 столова ложка цільнозерновий гірчиці
- Сіль і перець
- 1 стебло селери, помите і нарізане
- 1/4 склянки рубленої ріпчастої цибулі
- Трохи лимонного соку
- 2 маленьких жмені салату
- 8 скибочок цільнозернового або заквасочного хліба, підсмаженого
- 2 зубчики часнику, очищених
Спосіб приготування:
- Покладіть яйця в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до слабкого кипіння. Вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте постояти рівно вісім хвилин. Перекладіть в миску з крижаною водою.
- Розбийте і очистіть кожне яйце, покладіть в миску середнього розміру.
- Додайте йогурт або майонез, гірчицю, кілька щедрих пучок солі і перцю, селера, цибуля і лимонний сік. Розімніть виделкою.
Як зробити сендвічі з яєчним салатом
Натріть тости часником, покладіть зверху латук. Викладіть на одну скибочку хліба порцію яєчного салату, накрийте другим тостом. Повторіть з рештою хліба.
Дивіться відео, як зробити незвичні бутерброди за рецептом Лілії Ребрик:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салатом з яєць і авокадо від Кортні Кардашьян. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати смачний салат з яєчним млинцями .