Тарталетки – це невеликі кошики з тіста, які заповнюють всілякими начинками – як солодкими, так і несолодкими.
Дивіться відео, як приготувати салат "Шуба" у вигляді суші:
Фаршированими тарталетки зазвичай прикрашають святковий стіл, адже ця страва – красива і зручна порційна закуска.
Тарталетки з сирним сиром і червоною рибою
Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- Тарталетки – 20 шт.
- Сир творожний – 100 г
- Сьомга слабосолона – 100 г
Спосіб приготування:
- На дно кожної тарталетки слід покласти трохи сиру, акуратно вирівнявши за допомогою чайної ложки.
- Гострим ножем нарізати сьомгу на тонкі смужки. Укласти рибу на сир, при бажанні прикрасити листочком м'яти або червоною ікрою.
- Подавати на сервировочной тарілці разом з часточками лимона і зеленим оливками.
Тарталетки з куркою і грибами
Час приготування:
- 1 година
Інгредієнти:
- Тарталетки – 20 шт.
- Грудка куряча – 100 г
- Печериці – 100 г
- Зелень петрушки – за смаком
- Сир твердий – за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Спосіб приготування:
- Курячі грудки потрібно промити і відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Остудити і нарізати невеликими кубиками.
- Печериці слід ретельно промити, нарізати кубиками або тонкою соломкою і обсмажити у вершковому маслі до готовності.
- Змішати з відварною куркою, додати трохи подрібненої зелені, перемішати, додати солі і перцю.
- Нафарширувати сумішшю тарталетки, зверху посипати тертим сиром і відправити в розігріту до 150 ° С духовку хвилин на 5, щоб сир розплавився.
Порада: Перед фарширування можна додати до курки і грибів трохи сметани або майонезу.
Тарталетки з начинкою з печінки тріски
Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- Печінка тріски в маслі – 1 банка
- Яйце куряче – 3 шт.
- Сир твердий – 150 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Тарталетки – 20 шт.
- Майонез – за смаком
Спосіб приготування:
- Злити масло з печінки тріски, акуратно розім'яти виделкою.
- Яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи і натерти на крупній тертці.
- Натерти сир. Лук очистити і дрібно нарізати. Перемішати всі інгредієнти, додати трохи майонезу.
- Готову начинку розкласти по тарталетки.
Тарталетки з крабовим салатом
Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- Тарталетки – 7 шт.
- Крабові палички – 100 г
- Сир плавлений – 100 г
- Яйця – 2 шт.
- Часник – 2 шт.
- Майонез – 100 г
- Кріп – 1 пучок
Спосіб приготування:
- Нарізати крабові палички, яйця і зелень, плавлений сир натерти на крупній тертці
- У майонез видавити часник. Перемішати.
- Додати решту продуктів. Перемішати.
- У тарталетки викласти начинку. Прикрасити дрібно порізаним кропом і подавати.
Тарталетки з куркою, ананасами і горіхами
Час приготування:
- 1 година
Інгредієнти:
- Тарталетки – 10 шт.
- Куряче філе – 300 г
- Сир твердий – 100 г
- Ананас консервований – 5-7 шт.
- Горіхи волоські – 50 г
- Майонез – 2 ст. л.
- Кріп (зелень) – для прикраси
- Зерна граната – для прикраси
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Куряче філе добре промити. Поставити варити до готовності і остудити в бульйоні.
- Дрібно нарізати куряче філе і натерти сир. Скласти в миску.
- Волоські горіхи подрібнити.
- Ананасові колечка дрібно нарізати.
- Додати в миску ананас, горіхи і майонез.
- Добре перемішати і викласти в тарталетки.
- Прикрасити зернами граната і гілочками свіжої зелені кропу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній грецький салат з маслинами . "Сьогодні" також ділилися рецептом салату Нісуаз від Джулії Чайлд .