Рецепт ситних кукурудзяних оладок із зеленою цибулею

22 липня 2020, 12:09
Готуємо незвичайні оладки із солодкої консервованої кукурудзи

Кукурузні оладки

Оладки з консервованої кукурудзи – чудове рішення для сніданку або перекусу влітку. Зелена цибуля і каєнський перець надають цій страві приємної гостроти.

Кукурудзяні оладки можна подавати разом зі сметаною, кетчупом або грецьким йогуртовим соусом дзадзикі.

Реклама

Оладки із солодкої кукурудзи

Кукурузні оладки

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 209 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 300 г консервованої кукурудзи
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 3 яйця
  • 30 мл молока
  • 75 г борошна
  • 1/2 ч. л. меленого каєнського перцю
  • Олія
  • Сіль і перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Покладіть у миску солодку кукурудзу і нарізану зелену цибулю.
  2. Збийте яйця з молоком і залийте цією сумішшю кукурудзу. Добре перемішайте і приправте сіллю і перцем.
  3. Просійте борошно з каєнським перцем і також додайте до кукурудзи.
  4. Змастіть олією велику сковороду і як слід її розігрійте.
  5. На кожну оладку вам знадобиться приблизно дві столові ложки тіста. Обсмажуйте оладки з обох боків, поки вони не стануть золотистими.

Як подавати страву

Викладіть готові оладки на папір для випічки, щоб позбутися зайвої олії, і подавайте страву на стіл разом зі сметаною і руколою.

Дивіться відео, як законсервувати кукурудзу:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вітамінного овочевого салату з кукурудзою.