Яєчня в лаваші
Лаваш на сковороді з яйцем, сиром, ковбасою, помідорами і зеленню – ідеальний варіант для любителів ситного сніданку. Така страва просто готується і виходить дуже смачною.
Начинку для лаваша можна доповнювати різними інгредієнтами на ваш вибір.
Яєчня в лаваші з ковбасою, помідорами і сиром
Яєчня в лаваші
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 255 ккал на 100 г
Складові:
- 1 лист лаваша
- 200 г ковбаси
- 2 яйця
- 3 помідори
- 70 г твердого сиру
- Зелень – за смаком
- Соняшникова олія – для смаження
Спосіб приготування:
- Помідори помити, залити на хвилину окропом і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть кубиками.
- Зелень подрібнити. Ковбасу нарізати невеликими довгими шматочками. Сир натерти на крупній тертці.
- На сковороду налити олію. Зверху покласти лаваш. Розбити яйця, посолити, добре збовтати виделкою. Потім додати помідори, ковбасу, зелень і половину натертого сиру. Накрити краями лаваша.
- Смажити на слабкому вогні під кришкою до золотистої скоринки. Потім акуратно перевернути, посипати другою частиною сиру. Накрити кришкою і смажити до золотистого кольору.
Як подавати страву
Подавайте яєчню в лаваші гарячою, за бажанням доповнивши будь-якими соусами, свіжими овочами та зеленню.
Дивіться відео, як приготувати конвертики з лаваша з тунцем:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .