Рецепт ситного сніданку: як приготувати яєчню в лаваші

22 червня 2020, 10:30
Яєчня в лаваші з ковбасою, сиром і помідорами – це дуже просто і смачно

Яєчня в лаваші

Лаваш на сковороді з яйцем, сиром, ковбасою, помідорами і зеленню – ідеальний варіант для любителів ситного сніданку. Така страва просто готується і виходить дуже смачною.

Начинку для лаваша можна доповнювати різними інгредієнтами на ваш вибір.

Реклама

Яєчня в лаваші з ковбасою, помідорами і сиром

Яєчня в лаваші

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 255 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 лист лаваша
  • 200 г ковбаси
  • 2 яйця
  • 3 помідори
  • 70 г твердого сиру
  • Зелень – за смаком
  • Соняшникова олія – для смаження

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Помідори помити, залити на хвилину окропом і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть кубиками.
  2. Зелень подрібнити. Ковбасу нарізати невеликими довгими шматочками. Сир натерти на крупній тертці.
  3. На сковороду налити олію. Зверху покласти лаваш. Розбити яйця, посолити, добре збовтати виделкою. Потім додати помідори, ковбасу, зелень і половину натертого сиру. Накрити краями лаваша.
  4. Смажити на слабкому вогні під кришкою до золотистої скоринки. Потім акуратно перевернути, посипати другою частиною сиру. Накрити кришкою і смажити до золотистого кольору.

Як подавати страву

Подавайте яєчню в лаваші гарячою, за бажанням доповнивши будь-якими соусами, свіжими овочами та зеленню.

Дивіться відео, як приготувати конвертики з лаваша з тунцем:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .