Рецепт пісної закуски: хумус з черемшею і квасолею

3 квітня 2018, 14:51
Весняний варіант популярного східного блюда

Хумус з черемшою. Фото: onelovelylife.com

Великий піст розпочався 19 лютого і триватиме до 7 квітня. Якщо ви хочете урізноманітнити своє пісне меню, приготуйте хумус з черемшею. Ця весняна зелень додасть закусці легкий часниковий аромат.

Пісний хумус з черемшею

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 склянка квасолі крохмалистих сортів
  • 1 пучок черемші
  • 1/2 склянки нуту
  • 2 ст. л. кунжуту
  • 1 ч. л. кумина
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2-3 ст. л. лимонного соку
  • сіль
  • заатар (сирійська материнка)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Квасолю замочити на ніч. Залити свіжою холодною водою і відварити до готовності. Остудити, подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки.
  2. Кунжут злегка обсмажити.
  3. Черемшу, кунжут, оливкову олію, лимонний сік і сіль скласти до блендера і подрібнити.
  4. Додати квасолеве пюре, кумин і ще раз пробити блендером до пишності.
  5. Готовий хумус перекласти в миску і полити оливковою олією. Посипати відварною нутом і заатаром.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати весняний суп з картоплі і черемші. Ми також ділилися найкращими рецептами приготування хумуса. Крім цього, ми розповідали, як приготувати суп з редису.

Дивіться відео, як приготувати пісні булочки з розмарином:

Реклама