Рецепт незвичайних сирників від Лілії Ребрик

30 червня 2020, 09:03
Телеведуча поділилася рецептом фірмового сніданку

Телеведуча Лілія Ребрик

Сирники смажать на сковороді, запікають в духовці і готують на пару. Лілія Ребрик, ведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує зробити тушковані сирники – з кокосовим молоком, фруктами і шоколадом. Це дуже незвичайна і смачна страва, яку обов'язково варто приготувати на сніданок.

Сирники від Лілії Ребрик з шоколадом, кокосом і фруктами

Реклама
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Час приготування:

  • 40 хвилин

Складові:

  • Сир 20% жирності
  • 1 ложка цукру
  • 1 яйце
  • 2 ложки борошна + ще трохи для обсмажування

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Змішайте сир з яйцем і цукром за допомогою блендера.
  2. У готову масу додайте борошно, перемішайте.
  3. Сформуйте кульки, обваляйте в борошні і обсмажте.

Як зробити соус для сирників

Коли всі сирники готові – час робити соус. Для нього візьміть:

  • 1/2 плитки улюбленого шоколаду (у Лілії – білий шоколад).
  • 1 банку кокосового молока – продається в супермаркетах.
  • Фрукти або ягоди – за смаком.

Телеведуча Лілія Ребрик

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Поставте сковорідку на маленький вогонь. Викладіть шарами сирники, посипте їх шматочками шоколаду. Зачекайте, поки він розтане.
  2. Збільшіть вогонь і залийте кокосовим молоком. Як тільки закипить – додайте порізані фрукти. Готуйте ще 1-2 хвилини.

Дивіться відео, як зробити незвичайні бутерброди за рецептом Лілії Ребрик:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася рецептом легкого сирного пирога, а також розповіла, що можна швидко приготувати з авокадо.