I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт легкого сирного пирога на Великдень від Лілії Ребрик

Готуємо смачний і простий святковий десерт

Актриса і ведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик вже готується до Великодня.

Святкування, каже телезірка, пройде в тісному сімейному колі. Але залишити чоловіка і дочок без смачненького вона не може. Лілія поділилася рецептом солодкого пирога, який любить готувати для рідних. З таким десертом впораються навіть початківці-кулінари.

Реклама

Читайте також:

"У нас є традиція – на Великдень ми завжди їздили до моїх батьків у Чернівці, – каже Лілія Ребрик. – З огляду на обставини, цього року, звичайно, такої подорожі не буде. На жаль. Як і традиційного освячення великоднього кошика. Але ми намагаємося не сумувати, сприймаємо цей період так, що його просто треба пережити".

Лілія Ребрик з дітьми
Лілія Ребрик з дітьми / Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Реклама

Як і більшість українців, ведуча проведе великодні свята в тісному сімейному колі – разом з чоловіком і доньками. А щоб розважити маляток, розфарбовуватимуть яйця до святкового столу. Лілія любить радувати рідних смачною випічкою і з радістю ділиться рецептом сирного пирога, який можна приготувати на Великдень.

Сирний пиріг на Великдень

Сирний пиріг від Лілії Ребрик
Сирний пиріг від Лілії Ребрик / Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Реклама

Начинка: до 400 г сиру (5% або 9% жирності) додаємо 3 яйця, 200 г сметани (20% або 15%), 125 г цукру (можна менше), 10 г ваніліну, 1 столову ложку картопляного крохмалю. Все перемішуємо блендером і відкладаємо в сторону, начинка повинна трохи постояти.

Тісто: 250-300 г борошна, 125 г вершкового масла, 100 г цукру, 1 чайна ложка розпушувача і 50 г какао. Все розтираємо руками. Повинна вийти дрібна мокра крихта.

Дивіться відео, як приготувати салат "Мімоза" від Лілії Ребрик:

Беремо форму, стелемо пергаментний папір (нічим не змащуємо), трохи більше половини тіста висипаємо в форму, далі заливаємо начинкою і посипаємо зверху тістом, що залишилося.

Ставимо в розігріту духовку на 180 ºС на 40 хвилин. Пиріг готовий!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом великодніх пасок від Максима Сікори. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle писали, як зробити незвичайні бутерброди від Лілії Ребрик.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти