Рецепт легкого салату на Великдень з редиски і перепелиних яєць

10 квітня 2020, 09:03
Готуємо салат на Великдень без майонезу

Салат на Великдень з овочів та яєць

Великдень-2020 настане зовсім скоро. Католики відзначатимуть його 12 квітня, а православні християни – 19-го. Святковий стіл на Великдень відрізняється великою кількістю м'ясних страв – зазвичай це буженина, домашня ковбаса і холодець.

До них буде дуже до речі салат зі свіжої зелені, заправлений оливковою олією. Його інгредієнти доступні, а на приготування підуть хвилини.

Реклама

Салат на Великдень з овочів і яєць

Салат на Великдень з овочів та яєць

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 пакет салатного міксу
  • 7-10 перепелиних яєць
  • 2-3 помідори
  • 5-7 шт. редиски

Для заправки:

  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці
  • Сіль, мелений перець – за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Салатний мікс помити і обсушити.
  2. Перепелині яйця відварити в киплячій воді протягом 4-5 хвилин. Остудити, почистити і розрізати навпіл.
  3. Редиску і помідори помити і довільно нарізати.
  4. Викласти в миску салатне листя, зверху розкласти шматочки овочів і половинки варених яєць.
  5. Змішати всі інгредієнти для заправки і полити салат.
  6. Дати йому трохи настоятися перед подачею.

На замітку

Щоб прибрати нітрати з редиски і зелені, замочіть їх мінімум на півгодини в холодній воді, а потім промийте.

Дивіться відео, як смачно приготувати редиску:

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.