Рецепт салату зі смаженим сиром
Камамбер – м'який жирний сир з коров'ячого молока. Його використовують для приготування сирної тарілки та овочевих салатів, запікають на грилі і смажать у клярі.
Ми поділимося рецептом оригінального французького салату з гарячим камамбером. Він приємно здивує вас своїм вишуканим смаком.
Французький салат з гарячим сиром
Рецепт салату зі смаженим сиром
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 1 авокадо
- 20 шт. виноградин
- 3-4 ст.л обсмажених кедрових горішків
- 1 помідор або жменя помідорів чері
- 200 г камамбера
- 1 яйце
- 2-3 ст.л. борошна
- 2-3 ст.л. панірувальних сухарів
- листя салату
Читайте також:
Для малинової заправки:
- 60 мл оливкової олії
- 10 мл кунжутної олії
- 10 мл малинового оцту
- 10 мл бальзамічного оцту
- 1 зубчик часнику
- кілька крапель соусу табаско
- 1 ч.л. соєвого соусу
- 1 ч.л. лимонного соку
Для яблучного конфіта:
- 1 яблуко
- 50 г меду
- 20 г вершкового масла
- 15 мл винного соусу
- 10 мл оливкової олії
Дивіться відео, як зробити "Цезар" на грилі:
Спосіб приготування:
- Приготуйте яблучний конфіт. Нарізане шматочками яблуко обсмажте в суміші вершкового масла і оливкової олії. Додайте мед і оцет. Готуйте до тих пір, поки шматочки яблук не стануть липкими, але зберігатимуть форму.
- Для малинової заправки змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідності.
- Для першого салату змішайте кубики авокадо, кедрові горішки, розрізані навпіл виноградинки і остиглий яблучний конфіт. Заправте все це частиною малиновою заправки.
- Для другого салату змішайте зелень зі шматочками помідорів і заправте частиною малинового соусу, що залишився.
- Камамбер наріжте трикутниками, умочіть в злегка збите яйце, потім в борошно, потім знову в яйце і в паніровку. Обсмажте у фритюрі.
Як подавати страву
Гарячий сир подавайте на одній тарілці з двома видами салатів.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з авокадо, креветок та помідорів, а також розповідали, як зробити східний салат табуле з кіноа і овочів.