Як приготувати сирний пиріг з ягодами

28 лютого 2019, 11:00
Солодкий пиріг з чорною смородиною до чаю

Найкраще із замороженими ягодами випікати відкриті пироги

Цей соковитий сирно-ягідний пиріг можна подавати на сніданок або на десерт. Якщо у вас немає смородини, використовуйте інші ягоди або дрібні родзинки.

Сирний пиріг з ягодами

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 60 г
  • Молоко -170 мл
  • Борошно пшеничне – 110 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Цукор – 100 г
  • Чорна смородина – 100-150 г
  • Солодка сирна маса – 180 г
  • Яйця – 1 шт.

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Форму для запікання 20х20 см добре змастити вершковим маслом.
  2. У мисці змішати борошно, цукор і розпушувач. Половину борошняної суміші рівномірно розподілити дном форми, не притискаючи.
  3. Далі викласти сир, зверху розподілити 130 г розморожених ягід, 20 г відставити убік.
  4. Потім рівномірно викласти борошняну суміш, що залишилася. Молоко і яйця збити до однорідності. Вилити цю суміш на борошняну суміш.
  5. Відкладені ягоди розім'яти, додати 50 г розтопленого вершкового масла, перемішати і вилити зверху, по можливості рівномірно.
  6. Зробити часті проколи виделкою по всій площі пирога, щоб верхня частина заливки дійшла до дна форми. Випікати пиріг 35-40 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці. Перед подачею остудити.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирної запіканки з мандаринами. Сайт Сегодня.Lifestyle також писав, як приготувати запіканку з сиру з яблуками і маком. Крім цього, ми розповідали, як приготувати сирну запіканку в мікрохвильовці.

Дивіться відео, як приготувати несолодкий пиріг до ранкової кави: