Рецепт дня: кабачкові оладки із зеленню і фетою

28 травня 2018, 11:51
Кабачкові оладки – це завжди швидко, смачно і просто

Оладки з кабачків. Фото: depositphotos.com

Оладки з кабачків – найпопулярніша літня закуска. Ми розповімо, як приготувати їх з розсільним сиром і зеленню.

Кабачкові оладки з фетою

Реклама

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 150-200 г фети або бринзи
  • 2 яйця
  • 4-5 ст. л. борошна
  • рубана зелень
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • червоний гострий перець
  • рослинна олія
  • сметана

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Кабачки очистити, натерти на крупній тертці. Віджати рідину.
  2. Яйця збити виделкою, додати до кабачків.
  3. Сир натерти на тертці або дрібно порізати, відправити до решти інгредієнтів.
  4. Всипати борошно, сіль, мелений перець і нарізану зелень, перемішати.
  5. Посмажити кабачкові оладки на розігрітій з рослинною олією сковороді до золотистого кольору. Подавати разом зі сметаною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.

Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: