Сьогодні ми готуватимемо іспанську картопляну тортилью. Вона, на відміну від мексиканської, являє собою щось середнє між омлетом і запіканкою.
- Для початку помийте кабачок і поріжте його тонкими кружечками. Потім почистіть картоплю і наріжте її тонкими півкільцями.
- Розігрійте сковороду з рослинною олією і обсмажте кабачки до м'якості. Не перетримайте – овочі повинні зберегти свою фактуру. Перекладіть їх на тарілку.
- Потім додайте в сковорідку картоплю і теж обсмажте з усіх боків, час від часу помішуючи.
- Поверніть в сковороду кабачки.
- Розбийте яйця в миску і добре збовтайте їх віночком. Посоліть і поперчіть, додайте трохи чебрецю.
- Залийте яєчною сумішшю овочі на сковороді. Додайте подрібнений часник, накрийте кришкою і тушкуйте, поки яйця не схопляться.
- Акуратно переверніть тортилью на тарілку. Подавайте блюдо гарячим, посипавши рубаною зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати деруни. Також ми ділилися рецептом найсмачнішого картопляного пюре.