Ідея для пікніка: шашлик з лосося в м'ятному маринаді

3 вересня 2018, 11:00
Готуємо рибні шашлички з м'ятою і томатним соусом

Шашлички з лосося з м'ятою

Якщо м'ясо на грилі вам уже приїлося, спробуйте приготувати кебаб з лосося – це дуже смачно і швидко.

Рибний шашлик в мятном маринаді

Реклама

Складові:

  • Рибне філе або стейки – 1 кг
  • Цибуля – 2 Головки
  • Біле вино – 200 мл
  • Лимонний сік – 3 ст.л.
  • Оливкова олія – 100 мл
  • М'ята – кілька гілочок
  • Перець, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Поріжте рибу великими шматками, щоб зручно було нанизувати їх на шампури.
  2. Наріжте цибулю півкільцями, перемішайте з рибою, влийте вино, лимонний сік, масло. Якщо риба жирна, зменшіть кількість олії наполовину, якщо суха – візьміть тільки одну ложку лимонного соку.
  3. Посипте зеленню, посоліть, поперчіть. Залиште маринуватися на годину.
  4. При смаженні рибних шашликів на багатті не забувайте перевертати і перевіряти готовність.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лазанью зі шпинатом і лососем. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом грецького рибного супу і картопляного салату з фетою. Крім цього, ми розповідали, як запекти філе лосося в медово-соєвому соусі.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами на грилі за рецептом Дмитра Горовенка: