Рецепт для дачного пікніка: сендвіч з куркою від Катерини Пєскової

2 серпня 2018, 14:00
Сендвіч-барбекю з куркою і помідорами чері – зовсім як у ресторані

Сендвіч від Катерини Пєскової. Фото: instagram.com/peskova_katerina

"Курячі шашлики занадто прості і вже набридли? Обов'язково приготуйте сендвіч з куркою-гриль, пряними томатами і часниковим соусом айолі. Це прекрасна альтернатива не тільки звичному шашлику, а й будь-який шаурмі від будь-якого шеф-кухаря!", – написала фіналістка шоу "МастерШеф "в своєму Instagram.

Сендвіч-барбекю від Катерини Пєскової

Реклама

Складові:

  • тостовий хліб
  • курячі стегна
  • сир чеддер
  • рукола
  • помідори черрі
  • перець чилі
  • часник
  • цукор, сіль, перець, орегано
  • американська гірчиця;
  • вершкове масло
  • соус айолі

Рецепт приготування:

  1.  
  2. Готуємо топпінг. На вершковому маслі обсмажуємо часник і перець чилі. Додаємо помідори і приправляємо їх сіллю, цукром і орегано. Готуємо на невеликому вогні, поки томати не стануть м'якими.
  3. Змішуємо соус айолі і американську гірчицю. Як і з усім спеціями – пропорції на ваш смак. Якщо хочете більш свіжого смаку, замініть соус айолі грецьким йогуртом.
  4. Злегка маринуємо стегна в оливковій олії, приправивши їх сіллю та перцем. Смажимо на грилі до повної готовності. Паралельно можна підсушити тости. Готове м'ясо відокремлюємо від кісточки і ріжемо на невеликі шматочки.
  5. Збираємо сендвіч. На підсушені тости викладаємо рукколу, а потім м'ясо. Поливаємо все соусом і закриваємо скибочками сиру. Зверху йде топпінг з томатів, а потім знову трохи соусу і тост.

"Як і у всіх інших рецептах, ви можете експериментувати і міняти інгредієнти на свій смак. Наприклад, роблячи сендвіч гострішим і жирнішим. Або навпаки – свіжим і легким. Але в будь-якому випадку це вже не просто шашлик і аж ніяк не бутерброд. Це окреме, повноцінне блюдо", – порадила Катерина Пєскова.

Реклама
Катерина Пєскова
Фото: instagram.com/peskova_katerina

Нагадаємо, раніше Катерина Пєскова поділилася рецептами яблучної вертути і шоколадних брауні з горіхами.