Катерина Пєскова, фіналістка проекту МайстерШеф, поділилася рецептом шоколадних Брауні з волоськими горіхами. Інструкцію з приготування тістечок вона написала в своєму Instagram.
"Друзі, розкритий секрет щасливого дня:
1. Увечері приготуйте Брауні, попийте водички і лягайте спати;
2. Встаньте о 6 ранку, заваріть каву, візьміть Брауні, вийдіть на вулицю в найближчий скверик і насолоджуйтеся", – порадила своїм передплатникам екс-учасниця кулінарного шоу.
Брауні з горіхами від Катерини Пєскової
Інгредієнти:
- 100 г вершкового масла
- 120 г темного шоколаду
- 2 яйця
- 60 г цукру
- 40 г борошна
- 30 г горіхів
Рецепт приготування:
- Горіхи підсушити в духовці і нарізати.
- На водяній бані розтопити вершкове масло і чорний шоколад. Помішуючи на слабкому вогні, нагріти до 45 С. Повинна вийти однорідна блискуча маса.
- Яйця розбити в чашу блендера і додати цукор. Збити на середній швидкості в кухонному комбайні до білого кольору. Це забере близько 7 хвилин.
- Зменшити швидкість, і в 3 етапи влити шоколад в яєчну суміш. Перемішати до отримання однорідної консистенції.
- Поступово додати просіяне борошно. Наприкінці додати горіхи.
- Застелити форму 20 х 20 см пергаментом, додати тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 С. Випікати 25-30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонді з карамельним шоколадом і ягодами. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати "ледачий тірамісу" з печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти пиріг, який сам розділяється на три шари.
Дивіться відео, як вибрати якісний шоколад: