Рецепт швидкої вечері: готуємо макарони з фаршем і овочами

15 липня 2020, 18:21
Макарони на сковороді з м'ясним фаршем – смачна вечеря для всієї родини

Макарони, як і рис, краще готувати у каструлі

Макарони з м'ясним фаршем і овочами – один з найпростіших і найдоступніших рецептів для вечері. Вам потрібно буде обсмажити овочі разом з фаршем на сковороді, а потім з'єднати їх з відвареними макаронами. Готову страву можна посипати тертим сиром для ситності.

Макарони з фаршем і овочами

Реклама

Макарони, як і рис, краще готувати у каструлі

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 160 ккал на 100 г

Складові:

  • Вода
  • 400 г макаронів
  • 300 г м'ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 ст. л. олії
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • Сіль – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. На сковороді розігріти олію.
  2. Додати дрібно нашатковану цибулину і нарізану кубиками моркву. Готувати 2-3 хвилини.
  3. Додати м'ясний фарш. Розбиваючи грудочки, готувати на середньому вогні 10-12 хвилин.
  4. Додати томатну пасту, сіль, цукор і сушений часник. Перемішати.
  5. Влити 300 мл води і томити на повільному вогні 15-20 хвилин під кришкою.
  6. Закип'ятити підсолену воду і відварити макарони до готовності.
  7. Готові макарони відкинути на друшляк.

Як подавати страву

Викласти на тарілки макарони і додати підливу з фаршем, прикрасити зеленню і подавати до столу.

Дивіться відео, як зробити млинці з макаронів:

Раніше ми ділилися порадами відомого дієтолога, як правильно їсти макарони, щоб не погладшати. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати макаронну запіканку з фаршем.