Головна Сьогодні

Як приготувати макарони по-флотськи: класичний рецепт із фаршем

Макарони по-флотськи – одне з найпростіших і популярних страв

Макарони по-флотськи – дуже смачна страва, якщо ви приготуєте його з хорошого м'яса і правильних макаронів. Воно просте, ситне і недороге.

Дивіться відео, як приготувати ситний сніданок із фаршу:

Фарш можна взяти будь-який – яловичий, свинячий, курячий або суміш яловичого зі свинячим. Все залежить від ваших уподобань.

Макарони по-флотськи: рецепт класичний

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 136 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 200 г макаронів
  • 200 г фаршу (яловичина і свинина)
  • 1 середня цибулина
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • Сіль і мелений чорний перець
  • Зелень кропу або петрушки

Спосіб приготування:

  1. Відварити макарони в підсоленій воді до готовності, час від часу помішуючи.
  2. Розігріти рослинну олію на сковороді і додати подрібнену цибулю. Смажити, помішуючи, до рум'яного кольору.
  3. Додати до цибулі фарш і готувати від 10 до 15 хвилин, розбиваючи фарш лопаткою і помішуючи. Посолити і поперчити за смаком.
  4. Коли фарш буде готовий, додати в сковороду макарони і перемішати. Посипати блюдо рубаною зеленню і подавати.

Макарони по-флотськи: варіанти приготування

Існує близько десятка рецептів макаронів по-флотськи – із курячим фаршем, із томатним соусом, із тушонкою. Але класикою залишаються макарони, змішані з обсмаженим яловичим фаршем. Класика лаконічна, але саме цей смак досі люблять багато.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом макаронів по-флотськи з індичкою і цибулею-пореєм від Даші Малахової. "Сегодня" також писали, як зварити тосканський суп із квасолею і макаронами.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти