Макарони по-флотськи – дуже смачна страва, якщо ви приготуєте його з хорошого м'яса і правильних макаронів. Воно просте, ситне і недороге.
Дивіться відео, як приготувати ситний сніданок із фаршу:
Фарш можна взяти будь-який – яловичий, свинячий, курячий або суміш яловичого зі свинячим. Все залежить від ваших уподобань.
Макарони по-флотськи: рецепт класичний
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 136 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г макаронів
- 200 г фаршу (яловичина і свинина)
- 1 середня цибулина
- 2 ст.л. рослинної олії
- Сіль і мелений чорний перець
- Зелень кропу або петрушки
Спосіб приготування:
- Відварити макарони в підсоленій воді до готовності, час від часу помішуючи.
- Розігріти рослинну олію на сковороді і додати подрібнену цибулю. Смажити, помішуючи, до рум'яного кольору.
- Додати до цибулі фарш і готувати від 10 до 15 хвилин, розбиваючи фарш лопаткою і помішуючи. Посолити і поперчити за смаком.
- Коли фарш буде готовий, додати в сковороду макарони і перемішати. Посипати блюдо рубаною зеленню і подавати.
Макарони по-флотськи: варіанти приготування
Існує близько десятка рецептів макаронів по-флотськи – із курячим фаршем, із томатним соусом, із тушонкою. Але класикою залишаються макарони, змішані з обсмаженим яловичим фаршем. Класика лаконічна, але саме цей смак досі люблять багато.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом макаронів по-флотськи з індичкою і цибулею-пореєм від Даші Малахової. "Сегодня" також писали, як зварити тосканський суп із квасолею і макаронами.
Читайте також: