Рецепт швидкого крем-супу з кабачків

18 червня 2020, 12:08
Готуємо простий овочевий суп з вершками

Суп з кабачків

Цей овочевий крем-суп з кабачками виходить неймовірно смачним, ароматним і ніжним. Його можна приготувати на обід влітку, він прекрасно підходить для дитячого або дієтичного харчування.

Замість кабачків підійдуть цукіні, а восени і взимку в супі буде гарно себе почувати гарбуз.

Реклама

Крем-суп з кабачків

Суп з кабачків

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 47 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 л курячого бульйону
  • 200 мл вершків 20%
  • 4-5 молодих кабачків
  • 1-2 картоплини
  • 1-2 моркви
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Грінки – для прикраси
  • Сіль, перець – за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Почистити картоплю, кабачки, моркву і цибулю. Цибулю дрібно нашаткувати.
  2. У невеликій каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю і роздавлений часник.
  3. Нарізати картоплю, кабачки, моркву і відправити в каструлю гаситися на 7-10 хвилин.
  4. Влити курячий бульйон і варити до готовності овочів. Потім відлити бульйон в окрему ємність, а овочі подрібнити в пюре.
  5. Розігріти вершки.
  6. У каструлю з пюре додати бульйон і гарячі вершки, прогріти крем-суп, постійно помішуючи. Вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати трохи настоятися.

Як подавати суп

Готовий суп можна посипати сухариками, тертим сиром, нарізаною зеленню або шматочками овочів.

Дивіться відео, як зварити сирний суп з овочами:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом картопляного супу від Джулії Чайлд і писали, як зробити окрошку вдома.