Паштет з копченої скумбрії з зеленню і вершковим сиром

20 грудня 2019, 11:55
Намазка з копченої скумбрії для бутербродів

Паштет з печінки тріски

Домашній паштет можна зробити не тільки з печінки . Ми поділимося рецептом смачного паштету з копченої скумбрії, вершкового сиру і зелені. Це апетитна закуска, яка готується за лічені хвилини.

Дивіться відео, як приготувати паштет з коньяком:

Реклама

Читайте також:

Паштет з копченої скумбрії

Реклама

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 269 ккал

Інгредієнти:

Реклама
  • Риба скумбрія копчена – 250 г
  • Сир вершковий – 200 г
  • Лимон (сік) – 1 ч.л.
  • Лимон (цедра) – 1 ст.л.
  • Хрін – 1 ст.л.
  • Зелень рубана – 2 ст.л.
  • Хліб – для подачі

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію очистіть, видаліть кістки, наріжте, складіть в чашу блендера.
  2. Додайте вершковий сир, лимонний сік, цедру, хрін, подрібніть.
  3. Посипте нашаткованої зеленню, подавайте з багетом.

Корисна порада

Багет краще підсушити в духовці або обсмажити в тостері. Паштет зі скумбрії на теплому хлібі набагато смачніше.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати парфе з курячої печінки за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного грибного паштету з часником .