Паштет з печінки тріски
Домашній паштет можна зробити не тільки з печінки . Ми поділимося рецептом смачного паштету з копченої скумбрії, вершкового сиру і зелені. Це апетитна закуска, яка готується за лічені хвилини.
Дивіться відео, як приготувати паштет з коньяком:
Читайте також:
Паштет з копченої скумбрії
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 269 ккал
Інгредієнти:
- Риба скумбрія копчена – 250 г
- Сир вершковий – 200 г
- Лимон (сік) – 1 ч.л.
- Лимон (цедра) – 1 ст.л.
- Хрін – 1 ст.л.
- Зелень рубана – 2 ст.л.
- Хліб – для подачі
Спосіб приготування:
- Скумбрію очистіть, видаліть кістки, наріжте, складіть в чашу блендера.
- Додайте вершковий сир, лимонний сік, цедру, хрін, подрібніть.
- Посипте нашаткованої зеленню, подавайте з багетом.
Корисна порада
Багет краще підсушити в духовці або обсмажити в тостері. Паштет зі скумбрії на теплому хлібі набагато смачніше.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати парфе з курячої печінки за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного грибного паштету з часником .