Кращий рецепт сирників з родзинками на сковороді

6 квітня 2020, 11:10
Готуємо апетитні домашні сирники

Сирники з родзинками

Смачні cирники з родзинками – що може бути краще на сніданок? Вони особливо смачні разом зі сметаною і варенням. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою, прикрасити листочками м'яти і свіжими ягодами.

Читайте також:

Реклама

Сир повинен бути свіжим, з однородною текстурою. В ідеалі – без кислинки. Процент жирності – від 7 до 18.

Сирники з родзинками солодкі

Сирники з родзинками

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 240 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 600 г сиру (9%) або творожних сирків
  • 100 г родзинок
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 жовток
  • 1 ч.л. солі (без верху)
  • 5 ст.л. цукру
  • 1,5 ст.л. манки
  • Борошно або манка – для обвалювання
  • Ванілін

Дивіться відео, як приготувати дієтичні сирники:

Спосіб приготування:

  1. Сир змішайте з сіллю і цукром, додайте ванілін. Додайте сметану і попередньо замочений ізюм.
  2. Додайте жовток, потім манку. Добре перемішайте і сформуйте кульки.
  3. Обваляйте кульки в борошні (або манці), злегка сплющуючи їх. Повинні вийти акуратні, щільні сирники.
  4. Розігрійте в сковороді трохи олії. Смажте сирники з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Корисні поради

  • Не беріть дуже вологий сир;
  • Додавши манну крупу, залиште тісто на 10 хвилин. Це дозволить манці набрякнути;
  • У тісто додайте манку, а обваляйте в борошні. Так сирники будуть пишніше і не розваляться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній Львівський сирник . "Сьогодні" також ділилися рецептом бананових сирників .