Сирники з додаванням банана виходять ніжними, ароматними і дуже смачними. Їх можна подавати разом з медом, сметаною або варенням.
Дивіться відео, як зробити незвичайні рожеві сирники:
Банани для приготування сирників потрібно брати дуже стиглі, а сир – не дуже жирний і вологий.
Бананові сирники на сковороді
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 129 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Сир – 500 г
- Банан – 1 шт.
- Олія – 70-80 г
- Ізюм – 50 г
- Борошно – 5 ст. л.
- Курячі яйця – 2-3 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 1 пакетик
Спосіб приготування:
- Викладаємо в миску сир і розминаємо за допомогою вилки. Туди ж розбиваємо курячі яйця і додаємо 4 ст. л. борошна, сіль, цукор і ванільний цукор. Все добре перемішуємо до однорідності.
- Ізюм висипаємо в мисочку, заливаємо гарячою водою і відставляємо на 15 хвилин.
- Банан очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними шматочками.
- Зливаємо воду з мисочки з родзинками і обсушуємо його на паперовому рушнику.
- Додаємо підготовлені родзинки і банан в сирну масу. Ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Вологими руками ліпимо невеликі круглі сирні коржики. Викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
- Подаємо бананові сирники гарячими.
Секрети приготування смачних сирників
- Сирники готувати просто , Але є свої хитрощі: спочатку сир потрібно протерти через сито завдяки цьому в масі не залишиться грудочок і вона буде еластичною, а сирники вийдуть повітряними;
- Сир краще використовувати з низьким вмістом жиру або взагалі знежирений: зручніше змішувати з іншими інгредієнтами;
- Муки багато не потрібно, інакше сирники будуть "гумовими";
- А щоб сирники не підгорали, не кладіть багато цукру і не робіть вогонь занадто сильним.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирників з в'яленої журавлиною і ягідним соусом. "Сьогодні" також писали, як приготувати сирники без яєць і цукру .