Літній салат з помідорів
Салат з помідорів з червоною цибулею і базиліком – один з найпростіших і смачних. Це не тільки відмінний гарнір до м'яса або риби, а й прекрасна самостійна страва, яку можна подавати разом з багетом або селянським хлібом. Щоб салат вийшов красивіше, використовуйте томати різних кольорів.
Салат з помідорів з цибулею і базиліком
Літній салат з помідорів
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 60 ккал на 100 г
Складові:
- 200 г помідорів чері
- 3 стиглих помідора
- 1 червона цибулина
- 1/4 чашки дрібного листя базиліка
- 1 ст.л. оливкової олії
- 2 ч.л. червоного винного оцту
- сіль, перець.
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Овочі та зелень помийте і обсушіть.
- Помідори чері розріжте навпіл, великі томати наріжте клинами.
- Червону цибулю наріжте тонкими кільцями.
- Листя базиліка наріжте або пошматуйте руками.
- Заправте оливковою олією і оцтом, посоліть і поперчіть.
Як подавати салат
Дайте настоятися 10-15 хвилин, потім подавайте до столу разом зі свіжим хлібом.
Дивіться відео, як зробити салат в пекінській капусті:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити багатошаровий салат "Філадельфія". Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом салату з помідорів, авокадо і кукурудзи.