Несолодкі шпинатні вафлі
Несолодкі вафлі зі шпинатом допоможуть урізноманітнити ваше ранкове меню. Щоб їх зробити, вам знадобиться спеціальна електрична вафельниця.
Читайте також:
Для приготування тіста підійде як свіжий, так і заморожений шпинат. Останній потрібно буде розморозити і ретельно видалити зайву рідину.
Шпинатові вафлі несолодкі
Несолодкі шпинатні вафлі
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 564 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 350 г пшеничного борошна
- 200 г вершкового масла
- 100 г свіжого шпинату
- 3 яйця
- 200 мл молока
- 2 ч.л. розпушувача
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Шпинат подрібніть в блендері, змішайте з м'яким вершковим маслом.
- Додайте яйця, ретельно перемішайте. Посоліть і влийте молоко.
- Зверху просійте борошно з розпушувачем, перемішайте до однорідності.
- Випікайте вафлі згідно з інструкцією виробника.
З чим подавати вафлі
Шпинатові вафлі можна доповнити вершковим сиром, вареним яйцем, помідорами і скибочками слабосоленого лосося.
Дивіться відео, як зробити бельгійські вафлі без цукру:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні вафлі на кефірі . "Сегодня" також ділилися рецептом дієтичних бананових вафель .