Як зробити несолодкі вафлі зі шпинатом до сніданку

25 березня 2020, 16:57
Рецепт смачних наслідках вафель

Несолодкі шпинатні вафлі

Несолодкі вафлі зі шпинатом допоможуть урізноманітнити ваше ранкове меню. Щоб їх зробити, вам знадобиться спеціальна електрична вафельниця.

Читайте також:

Реклама

Для приготування тіста підійде як свіжий, так і заморожений шпинат. Останній потрібно буде розморозити і ретельно видалити зайву рідину.

Шпинатові вафлі несолодкі

Несолодкі шпинатні вафлі

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 564 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 350 г пшеничного борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 100 г свіжого шпинату
  • 3 яйця
  • 200 мл молока
  • 2 ч.л. розпушувача
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Шпинат подрібніть в блендері, змішайте з м'яким вершковим маслом.
  2. Додайте яйця, ретельно перемішайте. Посоліть і влийте молоко.
  3. Зверху просійте борошно з розпушувачем, перемішайте до однорідності.
  4. Випікайте вафлі згідно з інструкцією виробника.

З чим подавати вафлі

Шпинатові вафлі можна доповнити вершковим сиром, вареним яйцем, помідорами і скибочками слабосоленого лосося.

Дивіться відео, як зробити бельгійські вафлі без цукру:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні вафлі на кефірі . "Сегодня" також ділилися рецептом дієтичних бананових вафель .