Як зробити ліниві вареники з вишнею на сніданок

10 липня 2020, 10:03
Рецепт апетитних лінивих вареників з сиру з вишневою начинкою

Ліниві вареники з вишнею

Ліниві вареники з сиру з вишнею – дуже смачна страва, яка відмінно підійде для літнього сніданку. Для них можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди без кісточок.

До столу ліниві вареники подають разом зі сметаною. Крім цього, їх можна доповнити медом, варенням, свіжими ягодами або фруктами.

Реклама

Ліниві вареники з вишнею

Ліниві вареники з вишнею

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 147 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г м'якого сиру
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. манки
  • 3 ст. л. борошна
  • 3-4 ст. л. цукру
  • 100 г вишні
  • Сметана – для подачі

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. До сиру додати яйце і цукор. Розім'яти і перемішати все виделкою. Додати манну крупу і борошно. Перемішати.
  2. На тарілку насипати трохи борошна. Сформувати з тіста коржик. Покласти на нього вишню без кісточки.
  3. Заліпити зверху і скачати кульку. Можна просто відокремити ложкою потрібний за розміром шматочок тіста, втиснути в нього вишню і надати форму кулі.
  4. Закип'ятити воду, трохи посолити і опустити в неї кульки.
  5. Варіння займає приблизно 5-6 хвилин, при активному кипінні. Коли вареники будуть готові, вони спливуть.
  6. Подавайте ліниві вареники разом зі сметаною і будь-якими свіжими ягодами.

Корисна порада

Коли ви приготуєте тісто, накрийте його плівкою і приберіть на 10-15 хвилин в морозилку. Або поставте ввечері в холодильник, якщо збираєтеся робити вареники на сніданок. Тісто постоїть на холоді і вам не доведеться додавати в нього зайвої муки.

Дивіться відео, які заготовки можна зробити з вишні:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити вареники на кефірі з сирною начинкою . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами тіста і начинок для несолодких вареників .