Як зробити картопляну запіканку з рибою: покроковий рецепт від Григорія Германа

19 травня 2020, 13:17
Рецепт картопляно-рибної запіканки з морквою і сиром

До страв з морквою додайте розмарин, кріп, кінзу

Шукаєте рецепт ситної, смачної і простої вечері для всієї родини? Тоді приготуйте картопляну запіканку з рибою, сиром і морквою в духовці.

Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Рибна запіканка з картоплею в духовці

До страв з морквою додайте розмарин, кріп, кінзу

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 164 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г картоплі
  • 400 г філе риби
  • 250 г сметани
  • 700 г моркви
  • 200 г панірувальних сухарів
  • 200 г рослинної олії
  • 250 г твердого сиру
  • Італійські трави
  • Сіль, перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду з рослинною олією. Додайте терту моркву і готуйте до м'якості.
  2. Очищену картоплю наріжте тонкими слайсами.
  3. Візьміть форму для запікання, змастіть її олією і присипте панірувальними сухарями.
  4. Шарами викладіть: картоплю, сир, моркву і дрібно нарізану рибу. Всі шари, крім сиру, потрібно посолити і присипати меленим перцем і пряними травами.
  5. Змастіть сметаною і накрийте фольгою. Готуйте при 180 ºС впродовж 30-40 хвилин.

Корисна порада

Ви можете використовувати червону рибу, а також мерлузу або хек.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом капустяної запіканки з фаршем. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити гратен з беконом.