Як зробити "пластівці" з мініпанкейків на сніданок

10 червня 2020, 09:00
Якщо ви шукали оригінальну ранкову страву – це те, що вам варто спробувати

Пластівці з панкейків

Слідом за дальгона-кавою неймовірної популярності набув ще один рецепт родом з Tik Tok – мініпанкейки. По-англійськи ці млинці називаються Pancake cereal (пластівці з панкейків). Їх подають, заливаючи холодним або теплим молоком, але їсти мініпанкейки можна з улюбленим сиропом (наприклад, кленовим) або ягодами і фруктами.

Тільки будьте готові, що процес приготування крихітних млинчиків потребує часу більше, ніж зазвичай: кожен панкейк потрібно окремо перевернути.

Реклама

"Пластівці" з панкейків

Пластівці з панкейків

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 227 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1/2 склянки борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. харчової соди
  • 1/2 склянки сколотин або молока
  • 1 1/2 столові ложки збитих яєць
  • Масло для сковороди

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте борошно, розпушувач, харчову соду і цукор.
  2. Додайте збите виделкою яйце і сколотини або молоко в миску, обережно перемішайте.
  3. Вилийте тісто для млинців у пляшку з дозатором або пакет на застібці з відрізаним крихітним куточком. Або ви можете використовувати чайну ложку, щоб наливати тісто.
  4. Розігрійте антипригарну сковороду на середньому вогні, змастіть її тонким шаром масла.
  5. Викладайте мініпанкейки будь-яким зручним способом і готуйте, поки млинці не почнуть пузиритися. Коли ви перевертаєте їх, вони мають бути золотисто-коричневими.
  6. Продовжуйте готувати ще 30 секунд або до золотистого кольору. Викладіть млинці в миску.

Як подавати "пластівці" з панкейків

Додайте шматочок вершкового масла і сироп або залийте "пластівці" молоком.

Дивіться відео, як зробити незвичайні оладки з кульбабою:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити канадські панкейки від Ектора Хіменес-Браво. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом збитого полуничного молока.