Пластівці з панкейків
Слідом за дальгона-кавою неймовірної популярності набув ще один рецепт родом з Tik Tok – мініпанкейки. По-англійськи ці млинці називаються Pancake cereal (пластівці з панкейків). Їх подають, заливаючи холодним або теплим молоком, але їсти мініпанкейки можна з улюбленим сиропом (наприклад, кленовим) або ягодами і фруктами.
Тільки будьте готові, що процес приготування крихітних млинчиків потребує часу більше, ніж зазвичай: кожен панкейк потрібно окремо перевернути.
"Пластівці" з панкейків
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 227 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1/2 склянки борошна
- 1 ст. л. цукру
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. харчової соди
- 1/2 склянки сколотин або молока
- 1 1/2 столові ложки збитих яєць
- Масло для сковороди
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте борошно, розпушувач, харчову соду і цукор.
- Додайте збите виделкою яйце і сколотини або молоко в миску, обережно перемішайте.
- Вилийте тісто для млинців у пляшку з дозатором або пакет на застібці з відрізаним крихітним куточком. Або ви можете використовувати чайну ложку, щоб наливати тісто.
- Розігрійте антипригарну сковороду на середньому вогні, змастіть її тонким шаром масла.
- Викладайте мініпанкейки будь-яким зручним способом і готуйте, поки млинці не почнуть пузиритися. Коли ви перевертаєте їх, вони мають бути золотисто-коричневими.
- Продовжуйте готувати ще 30 секунд або до золотистого кольору. Викладіть млинці в миску.
Як подавати "пластівці" з панкейків
Додайте шматочок вершкового масла і сироп або залийте "пластівці" молоком.
Дивіться відео, як зробити незвичайні оладки з кульбабою:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити канадські панкейки від Ектора Хіменес-Браво. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом збитого полуничного молока.