Топ-новина

6 дивовижних місць України, які варто відвідати

Топ-новина

Що варто знати про фільм "Бабин Яр. Контекст", який покажуть у Каннах

Спецпроект

Тести

Спецпроект

Все про Atlas Weekend-2021

Спецпроект

Найдорожче

Спецпроект

74-й Каннський кінофестиваль

"МастерШеф": рецепт канадських панкейків від Ектора Хіменес-Браво

Готуємо смачний сніданок від судді проекту

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали "на СТБ. У проекті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу беззмінний суддя проекту Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом повітряних канадських панкейків. Після прочитання рецепта вам точно захочеться відразу бігти готувати!

Читайте також:

Суддя "МастерШеф.Профессіонала" Ектор Хіменес-Браво: Коли я вранці встаю в Канаді, ці панкейкі – перше, що спадає на думку. Ароматні, пишні, з кленовим сиропом і ягодами. Велика чашка кави і схід літнього сонця – все це піднімає настрій і заряджає енергією на весь день. Хочете спробувати самі смачні канадські панкейкі ?

Канадські панкейкі від Ектора Хіменес-Браво

Суддя "МастерШеф" Эктор Хіменес-Браво
Суддя "МастерШеф" Эктор Хіменес-Браво / Фото: пресс-служба СТБ

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 260 г борошна
  • 50 г цукру
  • 4 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 велике яйце
  • 360 мл молока
  • 55 г топленого вершкового масла кімнатної температури
  • 2 ч.л. ванільного екстракту
  • Ягоди і кленовий сироп (можна замінити на мед)

Канадські панкейки
Канадські панкейки / Фото: пресс-служба СТБ

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі сухі інгредієнти.
  2. З'єднати окремо всі вологі інгредієнти.
  3. Змішати сухі і вологі вінчиком, щоб вони тільки змішалися, що не перебити їх (повинно бути густе тісто, але якого можна налити на сковороду). Дайте тісту відпочити 5-10 хвилин. Можна додати шматочки заморожених ягід.
  4. Нагрійте сковороду, додайте трохи вершкового масла, на 1 панкейк приблизно 3 ст.л. тіста.
  5. Смажте, поки не з'являться бульбашки на поверхні, а краї будуть запечені, потім перевертайте і смажте до золотисто-коричневого кольору.

Як подавати канадські панкейкі

Подавайте з кленовим сиропом (або медом) і ягодами (за бажанням).

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво ділився рецептом сангрії з літніми фруктами .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Спецпроект
Календар лайфхаків
Червень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 червня
Читати гороскоп
Спецтема
Дорожче просто не знайдеш
Найдорожчий фітнес-центр
За що такі гроші?
Зворотній відлік
12
дній
10
годин
59
хвилин
04
секунд
6 - 18 червня

74-й Каннський кінофестиваль

Перейти на спецтему
Лайфхак дня
Як зібрати валізу у відпустку за 10 хвилин
Хакнути

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти