Як зробити "Цезар" на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

15 липня 2020, 13:32
Щоб грінки для салату були смачнішими, натріть підсмажений на грилі хліб часником

"Цезар" з куркою гриль

Салат "Цезар" на грилі – відмінне рішення для дачного пікніка. Його можна готувати в будь-яку погоду. Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

"Цезар" на грилі

Реклама

"Цезар" з куркою гриль

Час приготування:

  • 1 година

Складові:

Реклама
  • 1 качан салату ромен
  • 2 курячих філе
  • 3 зубчики часнику
  • 50 мл вустерського соусу
  • 4 яйця
  • 1 багет
  • 100 г бекону
  • 200 г помідорів чері
  • 100 г олії
  • 50 г гірчиці
  • 1 лимон
  • 100 г твердого сиру
  • сіль
  • цукор

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Замаринуйте куряче філе у вустерському соусі, солі, перці та олії.
  2. Змішайте гірчицю, цукор, сіль, яєчний жовток і збийте. Тонкою цівкою влийте олію, не припиняючи розмішувати. Додайте трохи лимонного соку, подрібнений часник, трохи вустерського соусу і тертий сир.
  3. Багет наріжте скибочками, підсушіть на вогні.
  4. Курку обсмажити на грилі з двох боків.
  5. Викладіть на решітку бекон, обсмажте з одного боку, переверніть. Посипте цукром, дайте закарамелізуватися. Переверніть і знову посипте цукром.
  6. Поставте салатне листя на гриль на кілька секунд.
  7. Зберіть салат, заправте його домашнім соусом "Цезар".

Корисна порада

Реклама

Вустерський соус можна замінити соєвим.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати "Цезар" з креветками.