Як приготувати корисний салат із стручкової квасолі з помідорами і фетою

2 червня 2020, 10:08
Рецепт смачного салату з спаржевої квасолі

Салат із зеленої квасолі з фетою і помідорами

Ситний овочевий салат із зеленою квасолею цілком може стати повноцінним обідом або вечерею. Він багатий на клітковину, вітаміни і кальцій.

Коли ви готуватимете стручкову квасолю, пам'ятайте, що дуже важливо її не переварити, – стебла повинні залишатися злегка хрусткими.

Реклама

Салат із стручкової квасолі з помідорами і фетою

Салат із зеленої квасолі з фетою і помідорами

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 114 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г замороженої стручкової квасолі
  • 200 г помідорів чері
  • 1 червона цибулина (за бажанням)
  • Фета – за смаком

Читайте також:

Реклама

Для заправки:

  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. соку лимона
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • Сіль, перець за смаком

Дивіться відео, як вибрати заморожені овочі:

Спосіб приготування:

  1. Стручкову квасолю відварити в киплячій воді до готовності.
  2. Помідори помити, розрізати на половинки. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Фету розкришити.
  3. У миску викласти стручкову квасолю, черрі, цибулю, фету і акуратно перемішати.
  4. Для заправки всі інгредієнти з'єднати і добре розтерти.
  5. Полити салат заправкою, ще раз акуратно перемішати і подати до столу.

Корисна порада

Замість червоної цибулі ви можете додати розчавлений зубчик часнику.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати стручкову квасолю з фаршем. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом салату з буряка з яблуком і стручковою квасолею.