Головна Сьогодні

Як приготувати салат з буряка з стручковою квасолею і яблуком

Рецепт корисного бурякового салату

Салат з буряком і яблоком
Салат з буряком і яблоком
Фото: Depositphotos

Салат з відвареного буряка з зеленої стручкової квасолею, корнішонами і яблуками – простий, ситний і смачний. Крім цього, він багатий вітамінами і клітковиною, корисною для травлення .

Дивіться відео, як готувати і зберігати салати:

Буряковий салат з квасолею, огірками і яблуком

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 82 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 300 г вареного буряка
  • 170 г корнішонів
  • 300 г готової стручкової квасолі
  • 1 зелене яблуко
  • 100 г салатного листя
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 2 ст. л. каперсів
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Буряк очистіть і наріжте кубиками.
  2. Яблуко наріжте тонкою соломкою. Можна зі шкіркою, можна – без. Мариновані огірки поріжте кружечками.
  3. Змішайте буряк, квасоля, огірки та яблука.
  4. Викладіть на тарілку листя салату, зверху – суміш з овочів. Посоліть за смаком.
  5. Заправте оливковою олією і посипте каперсами.

Корисна порада

Стручкову квасолю для салату можна відварити, приготувати на пару або посмажити на сковороді.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати бурякові млинці з цільнозерновий борошна. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з буряка з куркою та горіхами .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти