Як приготувати піцу "Маргарита": покроковий рецепт від Григорія Германа

28 травня 2020, 12:44
Рецепт популярної італійської піци

Піца "Маргарита"

Піца "Маргарита" вважається однією з класичних. До складу цієї піци на тонкому тісті входять тільки томатний соус, помідори, сир і базилік.

Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Піца Маргарита"

Піца "Маргарита"

Час приготування:

Реклама
  • 2,5 години

Складові:

  • 200 г борошна
  • 140 мл води
  • 1 ч.л. дріжджів
  • 1 ч.л.солі
  • 2 ч.л. меду
  • 140 мл води
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 140 мл томатного соусу
  • 150 г твердого сиру
  • 150 г кульок моцарелли
  • Чебрець і базилік

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змішайте воду і мед. Додайте дріжджі і трохи борошна.
  2. У великій мисці змішайте борошно і сіль. В середину влийте воду з дріжджами.
  3. Розмішайте тісто міксером, перекладіть на робочу поверхню і домісіть руками.
  4. Сформуйте кулю і залиште на 2 години при кімнатній температурі.
  5. Розтягніть тісто в коло на змащеній маслом поверхні.
  6. Змастіть соусом, посипте твердим сиром. Викладіть кульки моцарели і червоні і жовті черрі, розрізані навпіл.
  7. Випікайте в розігрітій на максимум духовці протягом 5 хвилин.

Як подавати піцу

Прикрасьте піцу зеленню і розріжте на порційні шматки.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом гречаного багета. Ведучий також показав, як приготувати італійську запіканку з пасти.