Як приготувати оладки з динею на кефірі

3 серпня 2020, 09:04
Рецепт простих і смачних оладок зі шматочками динної м'якоті

Оладки з динею

Оладки на кефірі – один з найпопулярніших сніданків. У тісто часто додають шматочки фруктів і ягід, але мало хто знає, що смачні млинці можна приготувати з динною м'якоттю.

При нагріванні аромат дині посилюється, а м'якоть, навіть щільна, моментально стає ніжною.

Реклама

Оладки з динею на кефірі

Оладки з динею

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 163 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 яйця
  • 300 мл кефіру
  • 30 г цукру
  • 2 г солі
  • 200 г борошна
  • 5 г розпушувача
  • 20 мл соняшникової олії
  • 150 г дині

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити до однорідності.
  2. Влити кефір, перемішати.
  3. Додати цукор і щіпку солі. Всипати пшеничну муку.
  4. Додати порцію розпушувача, перемішати. В кінці влити олію.
  5. Останніми додати шматочки свіжої дині, ще раз перемішати.
  6. На розпеченій сковороді з олією випікати оладки з динею до золотистої скоринки.
  7. Подавати оладки теплими разом зі сметаною або джемом. Можна посипати їх фруктами або ягодами.

Коли перевертати млинці

Перевертайте оладки, коли на поверхні тіста з'являться бульбашки.

Дивіться відео, як вибрати солодку диню:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом закуски з дині, а також писали, як приготувати пісочний пиріг з динею.