Як приготувати деруни з кабачків і картоплі

29 серпня 2018, 11:59
Готуємо картопляні оладки з кабачками і зеленню

Деруни з кабачків і картоплі. Фото:

Не можете вирішити, що ви любите більше – золотисті картопляні деруни чи оладки з кабачків? Тоді просто з'єднайте ці дві страви в одну.

Деруни з картоплі і кабачків

Реклама

Інгредієнти:

  • 300 г кабачків
  • 300 г картоплі
  • 1 яйце
  • 2-3 ст.л. борошна
  • сіль, перець
  • кілька гілочок зелені
  • рослинна олія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Картоплю почистити, кабачки помити і зрізати кінчики. Натерти овочі на крупній тертці. Посолити, перемішати і залишити на 10 хвилин. Потім добре віджати сік, що виділився.
  2. Додати до овочів яйце, дрібно нарізану зелень, борошно, сіль і мелений перець. Перемішати.
  3. Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладаючи ложкою тісто, обсмажити деруни з двох боків до золотистої скоринки
  4. Подавати гарячими разом зі сметаною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.

Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: